Kategorije

Enoramne torbe

Aktivni filtri

Top Model Torba Za Čez Ramo...
  • −20%

19,96 € 24,95 € −20%
Hiter pogled

Za bleščeča prijateljstva!

Zahvaljujoč super simpatičnemu motivu dekleta Top Model, ki je podložen z bleščicami, ta prostorna torba preko rame poskrbi, da vsa srca zabijejo hitreje!

Naramna Torba Wedo College,...
  • −22%

36,04 € 46,20 € −22%
Hiter pogled

Modna torba WEDO Messenger Bag COLLEGE nudi veliko prostora za shranjevanje. V osrednjem delu sta dva predala za shranjevanje številnih stvari in obložen predal za prenosni računalnik. V "pokrovu" iz blaga je všit žep z zadrgo, pod njim pa žep "organizator" za različne kartice, pisala, pametni telefon, …. V ta del je všita tudi odprtina za kabel za slušalke. Ob tem so uporabnikom na voljo še zunanja žepa z zadrgo v pokrovu in na zadnji strani ter trak za pritrjevanje na potovalni kovček. Vgrajen je tudi dolg, nastavljiv in podložen trak za nošenje na rami. Torba je izdelana iz trpežnega poliestra, ki omogoča enostavno vzdrževanje.

TOPModel majhna torbica za...
  • Nov
  • Ni na zalogi

19,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Majhna torbica za čez ramo, ki vas spravi v dobro voljo: nežno roza, živobarvni smeški, kul motiv TOP Model in ljubek obesek v obliki smeška na nastavljivi naramnici. Z magnetnim zapiranjem na zavihku in ločenim notranjim žepom v glavnem predalu.

TOPModel športna torba...
  • Nov
  • Ni na zalogi

21,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Športna torba, ki spravi v dobro voljo: nežno roza, živobarvni smeški in kul motiv TOP Model. S kratkimi nosilnimi ročaji v kontrastni barvi in ​​snemljivo naramnico. Prostoren glavni predal ima dodaten notranji žep z zadrgo.

Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov