Kategorije

Šolske peresnice

Aktivni filtri

19,90 €
Hiter pogled

Trojna polna peresnica vsebuje šilček, radirko, ravnilo, škarje, urnik, svinčnik, rdeč kemični svinčnik, moder kemični svinčnik, 12 barvic in 18 flomastrov.

39,95 €
Hiter pogled

 Tridelna zelena peresnica Dino World .

Ko pritisnete rdeči gumb, se skrite oči in  kosti v trebuhu tiranozavra Rexa zasvetijo za približno 20 sekund. Trije ločeni predali z zadrgo so napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki , 18 flomastri, škarjami, ravnilom, šilčkom, radirko, lepilom in majhnim notranjim žepom.

Peresnica 3-delna Top Model...
  • Nov

36,95 €
Hiter pogled

Čudovita 3-delna peresnica Miss Melody v svetlo modri barvi s prešito zunanjostjo in čudovitim motivom dveh ljubkih konj z bleščicami. Trije predali so ločeni z zadrgo in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami, 2 svinčnikoma, šilčkom, radirko, ravnilom, škarjami, lepilom v stiku in majhnim žepkom na ježka. 

Peresnica 3-delna Top Model...
  • Nov

36,95 €
Hiter pogled

Prelepa peresnica znamke Miss Melody z motivom konja z mehko grivo, ki jo lahko negujete z priloženima majhnim glavnikom in ogledalom ter potiskom konj. Trije predali so ločeni z zadrgami in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami narejenimi iz izboljšane kakovosti lesa, 2 svinčnikoma, ravnilom, radirko, šilčkom, lepilom v stiku in škarjami.

Peresnica 3-delna Top Model...
  • Nov

36,95 €
Hiter pogled

Kul peresnica v stilu Top Model College z motivoma Christy in Fergie na sprednji strani in praktičen mrežast žep na zadnji strani ter kulskim obeskom iz vrvice.  Trije predali so ločeni z zadrgami in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami narejenimi iz izboljšane kakovosti lesa, 2 svinčnikoma, ravnilom, radirko, šilčkom, lepilom v stiku in škarjami.

Prikazujem 1-12 od 22 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 22 izdelkov