Kategorije

TopModel Tridelna Prazna Peresnica HAPPY TOGETHER

11,95 €
Z DDV

Kmalu na zalogi

Peresnica s tremi predali in nežno roza smeški, ki te spravijo v dobro voljo. Motiv TOP Model in ljubek obesek smeška na zadrgi.

Količina
Ni na zalogi

 

Širina: 3 cm

Dolžina: 22 cm

Višina: 11 cm

Teža: 0,07 kg

Priporočena starost: 6 let

 Material: 100% poliester

Top Model
4010070645755

Podobni izdelki

TOPModel šolski nahrbtnik...
  • Nov
  • Ni na zalogi

99,00 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Šolski nahrbtnik, ki te spravi v dobro voljo: nežne barve, veseli smeški, kul motiv TOP Model in ljubek obesek smeška na sprednji zadrgi. Nahrbtnik navduši tudi funkcionalno: s prostornino približno 19,6 l tehta le približno 990 g in ima velik glavni predal, srednji predal, sprednji žep za pločevinko za zajtrk in stranska žepa za steklenico vode. Z brezstopenjsko nastavljivimi naramnicami, dobro zračnim hrbtnim delom (mrežasto polnilo), skrivnim žepom na zadrgo na zadnji strani, oblazinjenim ročajem za prenašanje, zanko za obešanje in številnimi odsevniki za dobro vidljivost v temi. Dno nahrbtnika je prevlečeno in zadržuje vodo in umazanijo. 

TOPModel športna torba...
  • Nov
  • Ni na zalogi

21,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Športna torba, ki spravi v dobro voljo: nežno roza, živobarvni smeški in kul motiv TOP Model. S kratkimi nosilnimi ročaji v kontrastni barvi in ​​snemljivo naramnico. Prostoren glavni predal ima dodaten notranji žep z zadrgo.

TopModel Tridelna Peresnica...
  • Nov
  • Ni na zalogi

39,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Polna tridelna peresnica s priloženim roza pisalom, pritrjenim na zadrgo. Majico Top Modela lahko poslikate, ko vas prevzame razpoloženje, saj je barvno pisalo enostavno izbrisati. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami, lepilom in majhno torbico na ježka.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.