Kategorije

TOPModel Tridelna Peresnica ONE LOVE

36,95 €
Z DDV

Kmalu na zalogi

Tridelna peresnica v odličnih odtenkih rdeče in roza ima vpadljivo sprednjo stran z veliko bleščicami in velikim potiskom modela. Preostali del peresnice je poln ljubkih srčkov. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvicami in flomastri, 2 svinčnikoma, radirko, šilčkom, ravnilom, škarjami in lepilom. Na zadrgi je velik obesek v obliki srca.

Količina
Ni na zalogi

 

 Material. 100% poliester, s PVC na sprednji strani

Opozorilo: Nevarnost zadušitve! Majhni kosi. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev.

Top Model
4010070637200

Podobni izdelki

9,95 €
Hiter pogled

Super lepa skodelica z roza ozadjem, ki spominja na hip 70. leta: s kul napisom, odličnim motivom TOP Model, elegantnim zlatim tiskom.

Pakirano v kakovostni darilni škatli.

36,95 €
Hiter pogled

Kul peresnica v stilu Top Model College z motivoma Christy in Fergie na sprednji strani in praktičen mrežast žep na zadnji strani ter kulskim obeskom iz vrvice.  Trije predali so ločeni z zadrgami in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami narejenimi iz izboljšane kakovosti lesa, 2 svinčnikoma, ravnilom, radirko, šilčkom, lepilom v stiku in škarjami.

TopModel Tridelna Peresnica...
  • Nov
  • Ni na zalogi

39,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Polna tridelna peresnica s priloženim roza pisalom, pritrjenim na zadrgo. Majico Top Modela lahko poslikate, ko vas prevzame razpoloženje, saj je barvno pisalo enostavno izbrisati. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami, lepilom in majhno torbico na ježka.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.