Kategorije

TopModel Dnevnik S Kodo In Zvokom Happy Together

22,95 €
Z DDV

Kmalu na zalogi

Fantastičen roza dnevnik z motivom Happy Together se odpre le, če vnesete pravilo kodo, ki jo lahko sami nastavite. Ko vnesete pravilno kodo, dnevnik zaigra uspešno in popularno pesem "Shivers" za približno 20 sekund. Dnevnik ima v notranjosti črte in barvito ilustrirane strani.

Količina
Ni na zalogi

 

Navodila za nastavitev kode so priložena.

Priporočena starost: nad 6 let

Teža: 427 kg

Dimenzije: 3x15x20,5 cm

Baterije so priložene.

Top Model
4010070646042

Podobni izdelki

22,95 €
Hiter pogled

Fantastičen in varen roza dnevnik z motivom baletke se odpre le, če vnesete pravilo kodo, ki jo lahko sami nastavite. Ko vnesete pravilno kodo, dnevnik zaigra uspešno in popularno pesem "Symphonie" za približno 20 sekund. Dnevnik ima v notranjosti črte in barvito ilustrirane strani.

TOPModel šolski nahrbtnik...
  • Nov
  • Ni na zalogi

99,00 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Šolski nahrbtnik, ki te spravi v dobro voljo: nežne barve, veseli smeški, kul motiv TOP Model in ljubek obesek smeška na sprednji zadrgi. Nahrbtnik navduši tudi funkcionalno: s prostornino približno 19,6 l tehta le približno 990 g in ima velik glavni predal, srednji predal, sprednji žep za pločevinko za zajtrk in stranska žepa za steklenico vode. Z brezstopenjsko nastavljivimi naramnicami, dobro zračnim hrbtnim delom (mrežasto polnilo), skrivnim žepom na zadrgo na zadnji strani, oblazinjenim ročajem za prenašanje, zanko za obešanje in številnimi odsevniki za dobro vidljivost v temi. Dno nahrbtnika je prevlečeno in zadržuje vodo in umazanijo. 

TOPModel športna torba...
  • Nov
  • Ni na zalogi

21,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Športna torba, ki spravi v dobro voljo: nežno roza, živobarvni smeški in kul motiv TOP Model. S kratkimi nosilnimi ročaji v kontrastni barvi in ​​snemljivo naramnico. Prostoren glavni predal ima dodaten notranji žep z zadrgo.

TopModel Tridelna Peresnica...
  • Nov
  • Ni na zalogi

39,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Polna tridelna peresnica s priloženim roza pisalom, pritrjenim na zadrgo. Majico Top Modela lahko poslikate, ko vas prevzame razpoloženje, saj je barvno pisalo enostavno izbrisati. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami, lepilom in majhno torbico na ježka.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.