Kategorije

Uni Marker Posca Pcm-22

19,95 €
Z DDV Najnižja cena v 30 dneh: 19,95 €

Novi član družine Posca ima neškodljivo pigmentno črnilo na vodni osnovi, podobno akrilu. Vsebuje bel opac, zaradi katerega vsaka naslednja barva v celoti prekrije prejšnjo s kompaktno in sijočo plastjo. Različne barve Posca markerjev lahko mešamo in tako dobimo nešteto odtenkov. Barve so kakovostne, živahne in obstojne, tisk pa ne prodre v papir, zato so ti markerji uspešni in priljubljeni za risanje plakatov, stenskih reklam, zemljevidov in grafov. Pišejo po vseh površinah: papirju, kovini, lesu, plastiki, glini, keramiki, porcelanu, vinilu, steklu, tekstilu itd.

Barva
Količina
Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah

 

 Enostavno se izbrišejo z gladkih površin. Tisk lahko fiksiramo s toploto in premaz postane trajen. Zasnovan za ulično umetnost, likovno umetnost, grafite, ilustracije in drugo. POSCA MOP'R ima edinstveno okroglo konico s premerom 3,0 – 19. 0 mm iz penaste gume in ohišje oblikovano v slogu Posca.

Ergonomska oblika stekleničke omogoča enostavno in prijetno uporabo z nežnim stiskanjem stekleničke. MOP'R lahko uporabite obrnjeno navzdol za velik pretok črnila ali desno stran navzgor za natančnejše podrobnosti. Porozna konica omogoča pretok črnila. Če konico pritisnete na površino, bo kapljala in dosegli boste čudovite učinke. Poleg kapljic lahko MOP'R uporabljamo za številne različne tehnike, ki jih je težje doseči z drugimi konicami.

Ustvarite madeže, žige, učinke brizganja, poudarke in še več. 

4902778284186
0 Izdelkov
chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.