Kategorije

Top model

Aktivni filtri

5,95 €
Hiter pogled

Komplet barvnih svinčnikov Top Model s toni kože in las.

Vsebuje 12 barvnih svinčnikov, s katerimi si lahko pričarate sanjsko polt in lepe lase.

Dodan šilček  in navodila za risanje.

Zabavajte se z risanjem!

3,95 €
Hiter pogled

 Super svinčniki imajo najlepši zgornji del. Repki morske deklice v kovinskem videzu, ki se zdi, da se potopijo v morje perja.

   Sladko! V roza, turkizni in vijolični barvi ter s sanjskimi motivi sirene na samem pisalu.

  Za čudovito pisanje Top Model!

9,95 €
Hiter pogled

Čarobni barvni spektakel: V Magic Scratch Ylvija in Minimoomisa se barvni svet, poln samorogov in drugih ljubkih bitij, korak za korakom pojavlja na črnih straneh z vsakim potegom pripadajočega pisala.

20 strani, s spiralno vezavo.

9,95 €
Hiter pogled

Posebnost velikega glamurja: 52 spiralno vezanih strani TOPModel figuric, ki jih lahko oblikujete z 2 listi nalepk, 8 lističi tkanin, dvema šablonama in veliko kreativnosti za veliko predstavo.

14,95 €
Hiter pogled

Mini in mama: Simpatična skodelica princese Mimi je sestavljena iz velike skodelice za mamo in ustrezne manjše skodelice za otroka. Preprosto in lepo oblikovano. Za dva, ki sta nerazdružljiva.

16,95 €
Hiter pogled

Ličenje in slikanje! Z iznajdljivim ličilnim ateljejem podjetja TOP Model lahko preizkusite vse svoje ideje o ličenju: na papirju in na koži! Fiksna mapa je napolnjena z barvno blazinico (DIN A5) in ličilno paleto, ki jo sestavlja 9 različnih senčil, 3 svinčniki za oči, 3 rdečila, 4-krat odličen sijaj za ustnice in 4 različne čopiče. Veliko ličenja, ja!

Prikazujem 1-12 od 68 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 68 izdelkov