Kategorije

Top model

Aktivni filtri

5,95 €
Hiter pogled

Komplet barvnih svinčnikov Top Model s toni kože in las.

Vsebuje 12 barvnih svinčnikov, s katerimi si lahko pričarate sanjsko polt in lepe lase.

Dodan šilček  in navodila za risanje.

Zabavajte se z risanjem!

Top Model Svinčnik Mermaid
  • Ni na zalogi

3,95 €
Hiter pogled

 Super svinčniki imajo najlepši zgornji del. Repki morske deklice v kovinskem videzu, ki se zdi, da se potopijo v morje perja.

   Sladko! V roza, turkizni in vijolični barvi ter s sanjskimi motivi sirene na samem pisalu.

  Za čudovito pisanje Top Model!

9,95 €
Hiter pogled

Posebnost velikega glamurja: 52 spiralno vezanih strani TOPModel figuric, ki jih lahko oblikujete z 2 listi nalepk, 8 lističi tkanin, dvema šablonama in veliko kreativnosti za veliko predstavo.

16,95 €
Hiter pogled

Ličenje in slikanje! Z iznajdljivim ličilnim ateljejem podjetja TOP Model lahko preizkusite vse svoje ideje o ličenju: na papirju in na koži! Fiksna mapa je napolnjena z barvno blazinico (DIN A5) in ličilno paleto, ki jo sestavlja 9 različnih senčil, 3 svinčniki za oči, 3 rdečila, 4-krat odličen sijaj za ustnice in 4 različne čopiče. Veliko ličenja, ja!

6,95 €
Hiter pogled

Dino knjiga s 84 kul nalepkami dinozavrov (4 strani papirnatih nalepk, 2 strani penastih nalepk Puffy), ki oživijo 20 strani ozadja  iz Dino sveta.

9,95 €
Hiter pogled

Super lepa skodelica z roza ozadjem, ki spominja na hip 70. leta: s kul napisom, odličnim motivom TOP Model, elegantnim zlatim tiskom.

Pakirano v kakovostni darilni škatli.

14,95 €
Hiter pogled

Čudovita WILD HORSES denarnica s potiskom konj v temno roza barvi. Ima dva predala na zadrgo za kovance in glavni predal z magnetnim zapiranjem za bankovce in kartice. Priložena pa je tudi kartica za ime in ostale podatke. 

Prikazujem 1-12 od 77 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 77 izdelkov