Kategorije

Denarnice

Aktivni filtri

14,95 €
Hiter pogled

Čudovita WILD HORSES denarnica s potiskom konj v temno roza barvi. Ima dva predala na zadrgo za kovance in glavni predal z magnetnim zapiranjem za bankovce in kartice. Priložena pa je tudi kartica za ime in ostale podatke. 

14,95 €
Hiter pogled

One Love, TOP Model: Denarnica v odličnih odtenkih rdeče in roza ima pravo pašo za oči na sprednji strani z veliko bleščicami in elegantnim potiskom modela ter ljubkimi srčki na zadnji strani. Deljen predal za kovance se zapira z zadrgo, predal za kartico (vključno s predalom za kartico s prozorno folijo) in predal za bankovce z zaskočno zaponko.

14,95 €
Hiter pogled

Vijolična denarnica TOPModel ima super ljubko balerino na zunanji strani in zavihek za zapiranje, ki je povsem prekrit z bleščečimi kamenčki.

Notranjost z žepom za kovance z zadrgo in različnimi predelki za kartice (vključno z žepom za kartice s prozornim okencem).

14,95 €
Hiter pogled

 Temno modra denarnica Miss Melody ima čudovit motiv konjske glave, ki zaradi temnega ozadja izžareva čudovito toploto.

Na drugi strani ima denarnica trendovsko prešito in zaponko z ljubkim srčkom v bakreni barvi in ​​paščkom iz imitacije usnja. Notranjost škrlatne barve s predalom za kovance z zadrgo, več režami za kartice in ploščico z imenom.

Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov