Kategorije

Peresnice za 1. triado

Aktivni filtri

36,95 €
Hiter pogled

TopModel tridelna peresnica ima na sprednji stani mošnjiček, v katerega lahko shraniš kakšno malenkost.

Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami, lepilom in majhno torbico na ježka.

TopModel Dvojna Peresnica s...
  • Ni na zalogi

39,95 €
Hiter pogled

Sanje pod morjem. To turkizno peresnico TOPModel s čudovito morsko deklico in ljubkimi aksolotli lahko odprete samo s pravilnim vnosom številčne kode, ki si jo izberete sami. Dva ločena predala sta popolnoma napolnjena z  18 barvnimi svinčniki, 2 svinčnika (debel in tanek), ravnilo, šilček, radirka, škarje in lepilo.

TopModel Peresnica Mermaid
  • −20%

13,56 € 16,95 € −20%
Hiter pogled

Podvodne sanje: peresnica TOPModel v čudoviti turkizni in roza barvi ima super podobo morske deklice s srčkanim aksolotlom. V štirih ločenih predelih  je veliko prostora za vsa vaša pisala in svinčnike. Etui ima mrežast žep na zadnji strani.

29,95 €
Hiter pogled

Tako mehka in ljubka: peresnica princese Mimi ima na zunanji strani puhasto rožnato dlako in dolga zajčja ušesa.

Z izvezenimi očmi in nosom v obliki srca v zlatu.

Dva ločena predala sta napolnjena z dvojnim šilčkom, radirko, ravnilom (s šablono), škarjami, lepilom, 2 x roler z bleščečim gelom, debelim svinčnikom in 12 debelimi barvnimi svinčniki.

TopModel 3Delna Peresnica,...
  • −20%

29,56 € 36,95 € −20%
Hiter pogled

Bleščice, glamur, super!

Rožnata peresnica TOPModel ima čudovit motiv modela XL z nanesenimi bleščečimi kamenčki na sprednji strani in hrbtno stran, ki je popolnoma okrašena z bleščečo tkanino.

Trije ločeni predelki so napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki in flomastri, 2 svinčnikoma, radirko, šilčkom, ravnilom, škarjami, lepilom in majhen žepek na ježka.

Prikazujem 1-12 od 32 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 32 izdelkov