Kategorije

Miss Melody

Aktivni filtri

14,95 €
Hiter pogled

Čudovita WILD HORSES denarnica s potiskom konj v temno roza barvi. Ima dva predala na zadrgo za kovance in glavni predal z magnetnim zapiranjem za bankovce in kartice. Priložena pa je tudi kartica za ime in ostale podatke. 

24,95 €
Hiter pogled

Nahrbtnik WILD HORSES s čudovitim potiskom po vseh temno roza površini. Ima majhen zaščiten sprednji žep z zadrgo, ki ima puhasti obesek. V glavnem žepu je še dodaten notranji žep na ježka, roza karabin za ključe in praktična elastika za steklenico vode. Nahrbtnik ima nastavljive naramnice in ročaj. Primerno za vse priložnosti.

19,95 €
Hiter pogled

Majhna torbica za čez ramo Miss Melody ima povsod potiskane rože, ki se lepo ujemajo z vijolično barvo zavihka. Velika paša za oči: čudovita podoba konjske glave in izvezena beseda Love. Naravna bela naramnica je nastavljiva po dolžini za popolno udobje pri nošenju.

22,95 €
Hiter pogled

Za skrivne misli in sanje: Dnevnik gospodične Melody s čudovitimi konji pred čudovitim sončnim zahodom se odpre šele, ko vnesete pravilno štirimestno kodo (osebno nastavljivo). Ko je ključavnica odprta, se predvaja hit Infinity približno 20 sekund. Notranjost dnevnika ima 80 ljubko ilustriranih strani s finimi črtami.

29,95 €
Hiter pogled

 Temno modri  nahrbtnik Miss Melody ima čudovit motiv konja na sprednjem žepu, ki zaradi temnega ozadja izžareva čudovito toploto.

S trendovskim prešitim materialom, intenzivno starinsko rožnatimi ročaji in zadrgami, zaponko za združevanje ročajev v en ročaj in stranskim žepom.

Podložene naramnice so nastavljive po dolžini.

Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov