Kategorije

TOPModel 3 Delna Peresnica FAIRY LOVE

36,95 €
29,56 € Prihranek 20%
Z DDV Najnižja cena v 30 dneh: 36,95 € Dostava 2-3 dni

Pravljično-fantastično! Peresnica TOPModel v roza barvi ima sprednjo stran v celoti obrobljeno z bleščicami in domiselnim motivom pravljičnega modela.

Plapolanje naokoli: nežni potiski metuljev. Zadrgo krasi lep svetleč kovinski metuljček . Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki in flomastri, 2 svinčnikoma, šilčkom, radirko, ravnilom, škarjami in lepilom.

Količina

 

Velikost: 20x13x7,5 cm.

Teža: 0,618 kg.

Material: sprednja stran 100 % polivinil klorid, podloga 100 % poliester.

Top Model
4010070668105
4 Izdelkov

Podobni izdelki

TOPModel Šolski Nahrbtnik...
  • −20%

55,20 € 69,00 € −20%
Hiter pogled

 Šolski nahrbtnik TOPModel v roza barvi ima sprednjo stran v celoti obloženo z bleščicami in domiselnim motivom pravljičnega modela.

Nežni metulji plapolajo vse naokoli, kot vzorci, potiski, našitki in kovinske zadrge.

Šolski nahrbtnik ima 3 prekate, podlago, ki odbija vodo in umazanijo, odsevne detajle na sprednji in zadnji strani, dva stranska žepa, podloženo hrbtišče, zgornji ročaj in nastavljive, oblazinjene naramnice.

14,95 €
Hiter pogled

Roza ovitek za pametni telefon TOPModel ima sprednjo stran v celoti obloženo z bleščicami in domiselnim motivom pravljičnega modela.

 Nežni potiski metuljev. Z barvno usklajeno verižico, ki jo obesite okoli vratu, se varnostna zaponka odpre, ko jo močno potegnete.

Torba se zapira z zadrgo in ima v notranjosti dva dodatna predala. 

TOPModel Torba za čez Ramo...
  • −20%

19,96 € 24,95 € −20%
Hiter pogled

Pravljično-fantastično! Torbica za čez ramo TOPModel v roza barvi ima sprednji del v celoti obrobljen z bleščicami in domiselnim motivom pravljičnega modela.

Plapolanje naokoli: nežni potiski metuljev. Krasen svetleč kovinski metuljček na zadrgi.

Po dolžini nastavljiv trak za nošenje ima rahel sijaj. Z veliko prostora v prostornem glavnem predalu, notranjim žepom z zadrgo in ločenim žepom.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.