Pogodbeni partner za dostavo pošiljk prodajalca Papirnica Aladin, Mateja Vušnik s.p. je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Način in strošek dostave in obdelave naročila

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti. Artikli, naročeni na spletni strani papirnica-aladin.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Izdelek je odpremljen običajno na dan prejetega naročila. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici na Ob Suhi 5b, 2390 Ravne na Koroškem. 

Strošek dostave Stroški dostave ppo veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Če se odločite za gotovinsko plačilo ob prevzemu in vam dostavljalec Pošte Slovenije želi dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, ste je dolžni plačati. Pri plačilu po predračunu, se izognete plačilu provizije dostavljalcu. Naš partner pakete dostavlja na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte. 

Dobavni roki o morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. 

NAČINI PLAČILA 

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila: 

– Plačilo po povzetju z gotovino.

– Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je dva (2) dni. 

Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke. Podjetje Papirnica Aladin, Mateja Vušnik s.p. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.