Kategorije

Modelirna masa DAS bela, 0,5kg

3,15 €
Z DDV Dostava 2-3 dni

Univerzalna modelirna masa, ki se suši na zraku in je idealna za ustvarjanje unikatnih struktur, dekorativnih elementov kot tudi nakita.

Količina

 

Das masa je univerzalna modelirna masa, katere ni potrebno peči v pečici, saj se suši na zraku. Ni strupena, končni izgled pa je podoben izgledu gline. Njena enostavna struktura omogoča poljubno oblikovanje figuric različnih velikosti, obeskov za dekoracijo kot tudi nakita.

Delo z das maso je preprosto. Das maso dobro pregnetite nato pa oblikujte v želene izdelke. Za delo lahko uporabite tudi različne pripomočke kot so modelirke, valjarji, lesene palčke, rezila, kovinske modelčke za izrezovanje in podobno. Masa se suši na zraku dokaj hitro. Da upočasnite sušenje mase, jo lahko hkrati močite z vodo. Čas sušenja je odvisen od debeline in velikosti izdelka. Dokončno pa se izdelek posuši v 24 urah. Končni izdelek je gladek, lahko ga pa še dodatno brusite ali barvate. Za barvanje so najprimernejše akrilne barve, tempera barve ali akrilni spreji. Končni izdelki so trdni, močni in zelo obstojni, vendar niso vodoodporni, tako da se lahko brišejo le z vlažno krpo.

8000144074112
10 Izdelkov

Podobni izdelki

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.