Kategorije

Nahrbtnik Kaos 2v1, Sia

83,99 €
42,00 € Prihranek 50%
Z DDV Najnižja cena v 30 dneh: 42,00 € Dostava 2-3 dni

Šolski anatomski nahrbtnik dva v enem za višje razrede osnovne šole ali za prosti čas. Pet prostornih predalov na zadrge je dovolj za vse kar šolar potrebuje. Nahrbtnik je možno razstaviti z zadrgami na en manjši nahrbtnik, ki je primeren za prosti čas, obšolske dejavnosti, športne dneve,... in na en večji, ki ima še vseeno dovolj prostora za vse šolske potrebščine. Ima tudi oblazinjen predal za prenosni računalnik. 

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

 

Kaosov nahrbtnik odlikuje inovativnost srednje zadrge, ki loči nahrbtnik na dva samostojna, različno velika nahrbtnika. Manjši je primeren za prosti čas, obšolske dejavnosti, športne dneve,... večji pa za klasične šolske ure. Poleg 5 predalov ima nahrbtnik ob strani še dva žepa, ki sta primerna za nošenje steklenic, dežnika, copatov, z odprtino za odcejanje dežnika, ki prepreči močenje vsebine torbe.

V stranskem zgornjem delu je gumirana vsebina za slušalke, nahrbtnik pa ima tudi všit predalček za telefon, mp3 ali kaj podobnega. Sprednji del in naramnice so opremljeni z odsevnikom, ki poskrbi za varnost. 

Hrbtišče je čvrsto, oblazinjeno in zračno. Ima obešalni oblazinjen ročaj kar nam omogoča prenašanje torbe tudi v roki ali obešanje torbe. Naramnice so pravtako oblazinjene, imajo dva mala obešala za različne potrebe in odsevnike.

Prostorsko dovolj velik predel predstavlja osrednji del nahrbtnika. Zunanjo sprednjo stran dopolnjuje odsevna krivulja za varnost in vidnost tudi v večernih urah in našit gumiran logo KAOS, ki se barvno ujema z barvo posamezne torbe. Manjši sprednji predel ima všito obešanko za ključe, katero lahko po želji tudi odstranimo, dva všita in zaporedno ležeča žepa, manjši oblazinjen žepek, mrežni žepek z zadrgo in 2 pokončna žepka za shranjevanje pisal.

Volumen: 31l

Dimenzije: 48x33x23cm 

 Kaos
3830052866432
1 Izdelek
chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.