Kategorije

Miss Melody

Aktivni filtri

24,95 €
Hiter pogled

Prikupen nahrbtnik Miss Melody v svetlo modri barvi s prešito zunanjostjo in ljubkim potiskom konjskih glav in podkev. Glavni predal in sprednji predal imata zadrgo, na straneh pa sta tudi 2 priročna stranska žepa. Glavni žep ima v notranjosti še en manjši žep na hrbtu. Nahrbtnik ima nastavljive naramnice in ročaj. Primeren za vsako priložnost. 

Peresnica 3-delna Top Model...
  • Ni na zalogi

36,95 €
Hiter pogled

Čudovita 3-delna peresnica Miss Melody v svetlo modri barvi s prešito zunanjostjo in čudovitim motivom dveh ljubkih konj z bleščicami. Trije predali so ločeni z zadrgo in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami, 2 svinčnikoma, šilčkom, radirko, ravnilom, škarjami, lepilom v stiku in majhnim žepkom na ježka. 

36,95 €
Hiter pogled

Prelepa peresnica znamke Miss Melody z motivom konja z mehko grivo, ki jo lahko negujete z priloženima majhnim glavnikom in ogledalom ter potiskom konj. Trije predali so ločeni z zadrgami in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami narejenimi iz izboljšane kakovosti lesa, 2 svinčnikoma, ravnilom, radirko, šilčkom, lepilom v stiku in škarjami.

Top Model denarnica Miss...
  • −20%

11,96 € 14,95 € −20%
Hiter pogled

Čudovita WILD HORSES denarnica s potiskom konj v temno roza barvi. Ima dva predala na zadrgo za kovance in glavni predal z magnetnim zapiranjem za bankovce in kartice. Priložena pa je tudi kartica za ime in ostale podatke. 

Top Model nahrbtnik Miss...
  • −20%

19,96 € 24,95 € −20%
Hiter pogled

Nahrbtnik WILD HORSES s čudovitim potiskom po vseh temno roza površini. Ima majhen zaščiten sprednji žep z zadrgo, ki ima puhasti obesek. V glavnem žepu je še dodaten notranji žep na ježka, roza karabin za ključe in praktična elastika za steklenico vode. Nahrbtnik ima nastavljive naramnice in ročaj. Primerno za vse priložnosti.

Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov