Kategorije

Peresnice za 1. triado

Aktivni filtri

Top Model Peresnica Ballet
  • Ni na zalogi

12,95 €
Hiter pogled

Balerinske sanje v roza barvi! Talita »I love Ballet« s čudovitim potiskom vabi k plesu in sanjanju. Prostoren notranji predal ponuja prostor za veliko kreativnosti ali pa ga lahko enostavno spremenite v kozmetično torbico. Z ljubkim obeskom balerine pompon iz tila.

Top Model Tridelna...
  • Ni na zalogi

34,95 €
Hiter pogled

Balerinske sanje v roza barvi! Pernica s 3 zadrgami in čarobnim tiskom TOP Model je popolnoma napolnjena. Zunaj v bleščečem balerinskem slogu, notranjost opremljena z ustvarjalnimi šolskimi pripomočki: 18 barvnimi svinčniki in flomastri, 2 svinčnika, šilčkom, ravnilom, škarjami, lepilom in majhnim skrivnim predalčkom. Z ljubkim obeskom balerine pompon iz tila.

19,90 €
Hiter pogled

Trojna polna peresnica vsebuje šilček, radirko, ravnilo, škarje, urnik, svinčnik, rdeč kemični svinčnik, moder kemični svinčnik, 12 barvic in 18 flomastrov.

39,95 €
Hiter pogled

 Tridelna zelena peresnica Dino World .

Ko pritisnete rdeči gumb, se skrite oči in  kosti v trebuhu tiranozavra Rexa zasvetijo za približno 20 sekund. Trije ločeni predali z zadrgo so napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki , 18 flomastri, škarjami, ravnilom, šilčkom, radirko, lepilom in majhnim notranjim žepom.

Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov