Kategorije

Peresnice za 1. triado

Aktivni filtri

39,95 €
Hiter pogled

 Tridelna zelena peresnica Dino World .

Ko pritisnete rdeči gumb, se skrite oči in  kosti v trebuhu tiranozavra Rexa zasvetijo za približno 20 sekund. Trije ločeni predali z zadrgo so napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki , 18 flomastri, škarjami, ravnilom, šilčkom, radirko, lepilom in majhnim notranjim žepom.

Peresnica 3-delna Top Model...
  • −20%

29,56 € 36,95 € −20%
Hiter pogled

Kul peresnica v stilu Top Model College z motivoma Christy in Fergie na sprednji strani in praktičen mrežast žep na zadnji strani ter kulskim obeskom iz vrvice.  Trije predali so ločeni z zadrgami in so napolnjeni z 18 flomastri, 18 barvicami narejenimi iz izboljšane kakovosti lesa, 2 svinčnikoma, ravnilom, radirko, šilčkom, lepilom v stiku in škarjami.

TopModel Tridelna Peresnica...
  • Ni na zalogi

39,95 €
Hiter pogled

Kmalu na zalogi

Polna tridelna peresnica s priloženim roza pisalom, pritrjenim na zadrgo. Majico Top Modela lahko poslikate, ko vas prevzame razpoloženje, saj je barvno pisalo enostavno izbrisati. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvnimi in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami, lepilom in majhno torbico na ježka.

TOPModel Tridelna Peresnica...
  • −10%

33,26 € 36,95 € −10%
Hiter pogled

Tridelna peresnica v odličnih odtenkih rdeče in roza ima vpadljivo sprednjo stran z veliko bleščicami in velikim potiskom modela. Preostali del peresnice je poln ljubkih srčkov. Trije ločeni predelki so v celoti napolnjeni z 18 barvicami in flomastri, 2 svinčnikoma, radirko, šilčkom, ravnilom, škarjami in lepilom. Na zadrgi je velik obesek v obliki srca.

TopModel Tridelna Peresnica...
  • −10%

33,26 € 36,95 € −10%
Hiter pogled

Vijolična peresnica z velikim modelom balerine. Na sprednji strani ima v motivu majhne svetleče kamenčke kot elegantne detajle. Trije ločeni predali so v celoti napolnjeni z 18 barvicami in flomastri, 2 svinčnikoma, ravnilom, šilčkom, radirko, škarjami in lepilom.

39,95 €
Hiter pogled

Kot dinozaver močna peresnica s kul motivom T-rexa v sivo modri barvi. Najboljše: s pritiskom na gumb se v dinozavru zasvetijo LED kosti (cca. 20 sekund).

 Trije ločeni predali z zadrgo so napolnjeni z 18 barvnimi svinčniki , 18 flomastri, škarjami, ravnilom, šilčkom, radirko, lepilom in majhnim notranjim žepom.

Prikazujem 1-12 od 14 izdelkov
Prikazujem 1-12 od 14 izdelkov